Mišmaš omáčka na špagety recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 5-8 stroužků česnek 1 ks cibule 1 kg kuřecí prsa 500 g vepřové maso 100 g sladký kečup 1 sklenice nakládaná paprika 2 kelímky smetana na vaření 250 g mražená kukuřice 500 g mražené fazole 400 g mražená směs s kukuřicí 1 balení Maggi nápady zapečené kuře se 4 druhy sýra podle chuti sůl mletý černý pepř adžika koření na kuře grilovací koření s česnekem grilovací koření bez soli
Postup Mišmaš omáčka na špagety recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na kostičky a česnek rozmáčkneme nožem a nasekáme. Vepřové a drůbeží maso nakrájíme na kousky.
Cibuli a česnek dáme na olej a společně orestujeme, přidáme maso nejdříve vepřové a potom drůbeží a orestujeme. Dále okořeníme, přidáme zeleninu - mražené fazolové lusky, směs s kukuřicí, mraženou kukuřici a nakládanou papriku. Paprika nemusí být nakládaná, může být i čerstvá.
Zeleninu zalijeme vodou a dusíme doměkka. Na konci ochutíme solí, pepřem, můžeme přidat bujon a přilijeme smetanu na vaření smíchanou se směsí maggi nápady zapečené kuře se 4 druhy sýra, trochu kečupu a můžeme podávat.
Mišmaš omáčku podáváme s uvařenými špagetami.