Mišmaš omáčka na špagety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5-8 stroužků česnek
1 ks cibule
1 kg kuřecí prsa
500 g vepřové maso
100 g sladký kečup
1 sklenice nakládaná paprika
2 kelímky smetana na vaření
250 g mražená kukuřice
500 g mražené fazole
400 g mražená směs s kukuřicí
1 balení Maggi nápady zapečené kuře se 4 druhy sýra
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
adžika
koření na kuře
grilovací koření s česnekem
grilovací koření bez soli

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na kostičky a česnek rozmáčkneme nožem a nasekáme. Vepřové a drůbeží maso nakrájíme na kousky.

  2. Cibuli a česnek dáme na olej a společně orestujeme, přidáme maso nejdříve vepřové a potom drůbeží a orestujeme. Dále okořeníme, přidáme zeleninu - mražené fazolové lusky, směs s kukuřicí, mraženou kukuřici a nakládanou papriku. Paprika nemusí být nakládaná, může být i čerstvá.

  3. Zeleninu zalijeme vodou a dusíme doměkka. Na konci ochutíme solí, pepřem, můžeme přidat bujon a přilijeme smetanu na vaření smíchanou se směsí maggi nápady zapečené kuře se 4 druhy sýra, trochu kečupu a můžeme podávat.

  4. Mišmaš omáčku podáváme s uvařenými špagetami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!