Námořnické ragú recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 dl olej sůl 1 ks cibule 4 lžíce kečup 3 lžíce červené víno mletý pepř 1 ks vejce natvrdo čerstvá petrželka 300 g hovězí roštěnec
Postup Námořnické ragú
Postup přípravy receptu
-
Roštěnec mírně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Promícháme jej s několika kapkami oleje a necháme odležet v ledničce
Maso vložíme do pánve s rozehřátým olejem a za stálého míchání prudce opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme asi 1 minutu. Maso osolíme, přidáme kečup, víno, nasekanou petrželku a asi 3 lžíce vody. Námořnické ragú krátce prohřejeme
Námořnické ragú rozdělíme na talíře ozdobíme vařeným vejcem a hned podáváme s rýží, s tou chutná nejlépe.