Neapolský salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
0 dl olej
2 ks cibule
2 lžíce hořčice
1 ks cuketa
100 g sterilované okurky
100 g rajský protlak
80 g sterilované feferonky
400 g měkký salám
100 g sterilovaná kapie
podle chuti
cukr
sůl
mletý černý pepř
worchesterová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Salám, kapie a cuketu nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurky nakrájíme na kostičky. Feferonky nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

  2. Protlak, prolisovaný česnek, olej, worchesterovou omáčku, hořčici, cukr, sůl a mletý černý pepř rozmícháme, potom přidáme salám, kapii, cuketa, cibuli, okurky, feferonky a všechno promícháme.

  3. Neapolský salát podáváme nejlépe s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!