Neapolský salát recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 0 dl olej 2 ks cibule 2 lžíce hořčice 1 ks cuketa 100 g sterilované okurky 100 g rajský protlak 80 g sterilované feferonky 400 g měkký salám 100 g sterilovaná kapie podle chuti cukr sůl mletý černý pepř worchesterová omáčka
Postup Neapolský salát recept
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu očistíme. Salám, kapie a cuketu nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurky nakrájíme na kostičky. Feferonky nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme.
Protlak, prolisovaný česnek, olej, worchesterovou omáčku, hořčici, cukr, sůl a mletý černý pepř rozmícháme, potom přidáme salám, kapii, cuketa, cibuli, okurky, feferonky a všechno promícháme.
Neapolský salát podáváme nejlépe s čerstvým pečivem.