Okurkové lodičky s tuňákem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

40 g máslo
1 kelímek majonéza
2 lžičky kečup
1 konzerva tuňák v oleji
2 ks salátová okurka
150 g rybí maso
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Okurky oloupeme, rozpůlíme a vyndáme jádřince. Pak je rozkrájíme na 8 cm velké kousky a dáme je na 10 minut vařit do osolené vody. Uvařené okurkové lodičky necháme okapat.

  2. Mezitím v hlubokém talíři vidličkou promícháme máslo s tuňákem, rybím masem, pepřem a solí. Touto hmotou naplníme kousky okurek, naaranžujeme je na skleněnou mísu.

  3. Majolku smícháme s kečupem a na závěr okurkové lodičky směsí polijeme. Můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!