Omáčka ze sterilovaných rajčat recept

Apetit Recepty omáčky

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
1 ks cibule
1 lžička pažitka
1 lžička libeček
1/2 lžičky oregano
maggi
1 konzerva sterilovaná rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Připravíme si velkou konzervu sterilovaných rajčat i s omáčkou a veškeré koření. Pokud jsou rajčata celá, překrájíme je

  2. Na másle osmahneme cibulku, vlijeme rajčata,

  3. " target="_blank" title="Sůl neškodí ">osolíme, opepříme, přidáme oregano, libeček a krátce podusíme. Po asi 10 minutách přidáme ještě trochu tekutého koření a nasekanou pažitku

  4. Omáčku ze sterilovaných rajčat podáváme k nejrůznějším masovým pokrmům a rybám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!