Omeleta s tatarkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 lžička olej
1 špetka sůl
1 ks vejce
1 lžíce tatarská omáčka
tatarská omáčka
sladký kečup
1 lžička camembert

Postup přípravy receptu

  1. Nastrouháme si sýr. Vejce rozklepneme do talíře, osolíme a rozšleháme vidličkou. Poté přidáme lžíci tatarské omáčky, prošleháme a vmícháme nastrouhaný sýr

  2. Do teflonové pánve dáme lžičku oleje a rozehřejeme. Vlijeme připravené vejce a pomalu opékáme. Omeletu obrátíme a dopečeme z druhé strany. Usmaženou sesuneme na talíř a potřeme sladkým kečupem. Přehneme ji na polovinu a potřeme tatarkou. Místo tatarky můžeme použít plnotučnou hořčici. Povrch bohatě posypeme nakrájenou cibulí nebo sterilovanou okurkou

  3. Omeletu s tatarkou podáváme s pečivem nebo vařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!