Omeleta s tatarkou recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 lžička olej 1 špetka sůl 1 ks vejce 1 lžíce tatarská omáčka tatarská omáčka sladký kečup 1 lžička camembert
Postup Omeleta s tatarkou
Postup přípravy receptu
-
Nastrouháme si sýr. Vejce rozklepneme do talíře, osolíme a rozšleháme vidličkou. Poté přidáme lžíci tatarské omáčky, prošleháme a vmícháme nastrouhaný sýr
Do teflonové pánve dáme lžičku oleje a rozehřejeme. Vlijeme připravené vejce a pomalu opékáme. Omeletu obrátíme a dopečeme z druhé strany. Usmaženou sesuneme na talíř a potřeme sladkým kečupem. Přehneme ji na polovinu a potřeme tatarkou. Místo tatarky můžeme použít plnotučnou hořčici. Povrch bohatě posypeme nakrájenou cibulí nebo sterilovanou okurkou
Omeletu s tatarkou podáváme s pečivem nebo vařeným bramborem.