Ostrá játrová směs recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
1 lžíce solamyl
1 ks cibule
2 lžíce kapary
2 ks feferonky
400 g vepřová játra
1 ks oranžová paprika
na ozdobu
4 ks černé olivy
1 ks menší pórek
4 ks kolečko bílé ředkve
příloha
8 plátků toastový chleba

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na kostičky a obalíme v solamylu. Rozpálíme olej a játra 7 minut smažíme.

  2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kapary, feferonky i papriku, zbavené jadřinců a nakrájené na kostičky. Všechno ještě 5 - 7 minut restujeme.

  3. Toastový chleba opečeme v topinkovači nebo na oleji dozlatova.

  4. Na každý krajíček dáme dvě lžíce ostré játrové směsi, ozdobíme půlkolečkem ředkve, půlkou olivy a posypeme kolečky pórku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!