Ovocná přesnídávka s pudinkem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

12 dl voda
250 g cukr krupice
2 kg ovoce
2 balíčky vanilkový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Na přesnídávku vybíráme ovoce, kterého máme hodně, nebo které máme rádi. Také záleží na sezónnosti. Ovoce očistíme a rozmixujeme.

  2. Rozmixované ovoce s cukrem a vodou svaříme a přidáme 2 vanilkové pudinky rozmíchané v trošce vody a lžičkou cukru. Vše povaříme 2 minuty a plníme do vyvařených skleniček. Skleničky s ovocnou přesnídávkou otočíme dnem vzhůru. Kdo chce mít jistotu, že víčka budou držet, může sterilovat asi 15 minut.

  3. Ovocnou přesnídávku s pudinkem podáváme podle potřeby či chuti. Skladujeme na suchém, chladném a tmavém místě.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!