Paličky s omáčkou z červené řepy recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule 5 lžic olej na smažení 1 ks červená řepa 2 lžičky balzamikový ocet 1 lžíce tandoori masala 12 ks kuřecí paličky
Postup Paličky s omáčkou z červené řepy
Postup přípravy receptu
-
Na troše oleje osmahneme drobně pokrájenou cibulku a kuřecí paličky. Když má vše krásně karamelovou barvu, přidáme na proužky nakrájenou červenou řepu, tandoori masalu a sůl. Osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho, aby maso odpadalo od kosti a omáčka měla hustou, krémovou konzistenci temně červené barvy. Dochutíme a přidáme dvě lžičky balzamikového octa
Paličky s omáčkou z červené řepy podáváme s rýží. Vhodné je podávat se salátem z červené řepy.