Paličky s omáčkou z červené řepy recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
5 lžic olej na smažení
1 ks červená řepa
2 lžičky balzamikový ocet
1 lžíce tandoori masala
12 ks kuřecí paličky

Postup přípravy receptu

  1. Na troše oleje osmahneme drobně pokrájenou cibulku a kuřecí paličky. Když má vše krásně karamelovou barvu, přidáme na proužky nakrájenou červenou řepu, tandoori masalu a sůl. Osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho, aby maso odpadalo od kosti a omáčka měla hustou, krémovou konzistenci temně červené barvy. Dochutíme a přidáme dvě lžičky balzamikového octa

  2. Paličky s omáčkou z červené řepy podáváme s rýží. Vhodné je podávat se salátem z červené řepy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!