Paprikový lusk plněný kuřecím masem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
100 g šunka
6 plátků čedar
500 g kuřecí prsa
80 g tvrdý sýr
mletý černý pepř
6 ks paprikový lusk

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme a spolu se šunkou umeleme. Směs promícháme se strouhaným sýrem a podle chuti osolíme a opepříme. Papriky očistíme, zbavíme semínek a naplníme masovou směsí

  2. Zapékací mísu vytřeme olejem a vyložíme naplněnými paprikami. Vše podlijeme malým množstvím vody a pečeme asi při 160 °C přibližně 30 minut. Nakonec papriky poklademe plátky čedaru a vše ještě krátce zapečeme

  3. Pečené paprikové lusky plněné kuřecím masem rozdělíme na porce, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!