Papriky s brynzou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 ks paprika
0.5 šálku smetana
250 g brynza
2 ks jarní cibulka
4 lžíce změklé máslo
podle chuti
sůl
na ozdobu
nasekaná pažitka
0.5 lžičky mletá sladká paprika
příloha
2-4 ks vejce natvrdo

Postup přípravy receptu

  1. Papriky omyjeme, podélně rozkrojíme a zbavíme stopek a semen.

  2. Připravíme si brynzový krém. Na brynzový krém si rozmačkáme vidličkou brynzu. Smícháme ji se smetanou, změklým máslem, trochu osolíme a metličkou vyšleháme na hladký krém. Nakonec do krému vmícháme jemně pokrájenou cibulku.

  3. Půlky paprik naplníme připraveným brynzovým krémem, posypeme červenou paprikou a pokrájenou pažitkou. Papriky s brynzou obložíme dílky natvrdo vařenými vejci.

  4. Papriky s brynzou podáváme s houskou nebo chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!