Pařížské rohlíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

krém
2 ks vejce
375 g máslo
4 ks žloutek
300 g cukr moučka
těsto
2 ks žloutek
120 g cukr moučka
300 g hladká mouka
250 g Hera
90 g mleté ořechy
podle potřeby
máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

  1. Zpracujeme těsto ze všech uvedených ingrediencí a vtlačujeme do vymazaných formiček. Upečeme dorůžova.

  2. Během pečení si nad párou vyšleháme dohladka krém, který po vychladnutí dáváme do zdobícího sáčku.

  3. Čokoládovou polevu rozpustíme.

  4. Po upečení a vychladnutí stříkáme na rohlíčky ozdobně krém. Dáme ztuhnout a potom krémovou část pařížských rohlíčků máčíme v čokoládové polevě. Necháme zatuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!