Paštika z králíka recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- sůl 1 ks vejce 200 g máslo majonéza olivy 3 plátky želatina pepř 250 g zakysaná smetana 1 špetka muškátový květ sardelová pasta 1 ks mladý králík
Postup Paštika z králíka
Postup přípravy receptu
-
Očištěného králíka rozsekáme na menší kousky a dusíme na másle asi 25 minut. Dáváme pozor, aby nezhnědl. Potom maso obereme a jemně umeleme, přidáme vejce, zakysanou smetanu, koření, sardelovou pastu a želatinu připravenou podle návodu na sáčku
Vše dobře promícháme a dáme do formy vymazané máslem a 1 hodinu vaříme ve vodní lázni. Vychlazenou, ztuhlou paštiku krájíme na plátky a ozdobíme majonézou a olivami.