Pikantní fazolačka s klobásou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
sůl
ocet
2-4 lžíce sterilované okurky
0.5 balíčku mražená zelenina s kukuřicí
petrželka na ozdobu
1 l drůbeží vývar
6-8 lžic hotová jíška
2 konzervy fazole v rajčatové omáčce
Postup Pikantní fazolačka s klobásou recept
Postup přípravy receptu
-
Do menšího množství vývaru dáme vařit rozmrazenou zeleninu. Osolíme ji a uvaříme ji doměkka. Pak otevřeme obě konzervy fazolí a přidáme je k měkké zelenině. Zasypeme je jíškou a provaříme.
Klobásky nakrájíme na kolečka. Na rozpálené nepřilnavé pánvi je osmažíme do křupava. Bez oleje.
Okurky nakrájíme na kostičky.
Do zahuštěné fazolačky přidáme okurky, klobásky a polévku dochutíme solí nebo octem.
Podáváme teplou, zdobenou petrželkou a s čestvým chlebem.