Pikantní kuřecí na kapii recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule 1 ks feferonka 2 ks kapie 2 - 3 lžíce olivový olej 3 ks sterilované okurky 2 - 3 lžíce ostrý kečup mletý černý pepř 2 ks kuřecí prsa nebo stehna
Postup Pikantní kuřecí na kapii
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostičky a dáme zprudka osmahnout. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou feferonku, cibuli nakrájenou na plátky, okurek a kapii na kostičky. Podlijeme trochou vody a podusíme doměkka, stačí tak 10 - 15 minut, zelenina by měla být křupavá
K podušenému masu přidáme kečup, prohřejeme a máme hotovo
Pikantní kuřecí na kapii podáváme s vařeným bramborem, rýží nebo pečivem.