Pikantní rybí filety recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 2 ks vejce 120 - 150 g solamyl 200 ml smetana mletý bílý pepř citronová šťáva 3 - 4 lžíce chilli omáčka na mořské plody 1 kg filé z pangase
Postup Pikantní rybí filety
Postup přípravy receptu
-
Rybu omyjeme a necháme rozmrazit. Potom ji rozdělíme na porce, které osušíme, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a podle chuti opepříme
Ze smetany, vajec, chilli omáčky a solamylu umícháme těstíčko, které necháme asi 20 minut odležet
Jednotlivé porce ryby namáčíme do pikantního těstíčka a zvolna usmažíme v oleji dozlatova
Pikantní rybí filety podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a zeleninovým salátem.