Pikantní tuňáková pomazánka recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- drcený barevný pepř 4 lžíce strouhaný eidam 1 ks střední červená cibule 2 konzervy drcený tuňák v oleji 1/2 kelímku pomazánkový krém 1 lžíce kremžská hořcice 1,5 lžička feferony naložené v soli
Postup Pikantní tuňáková pomazánka
Postup přípravy receptu
-
Tuňáka v oleji slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nasekáme na kostičky. Sýr na nastrouháme najemno
Tuňáka promícháme s pomazánkovým krémem (máslem), přidáme vrchovatou lžíci kremžské hořčice, uvedené množství feferonek v soli, čerstvě nadrcený pepř a nakonec vmícháme cibuli a strouhaný sýr
Pikantní tuňákovou pomazánku necháme před podáváním vychladit a proležet, pak pomazánku mažeme na tmavé i světlé pečivo.