Pikantní tuňáková pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

drcený barevný pepř
4 lžíce strouhaný eidam
1 ks střední červená cibule
2 konzervy drcený tuňák v oleji
1/2 kelímku pomazánkový krém
1 lžíce kremžská hořcice
1,5 lžička feferony naložené v soli

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka v oleji slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nasekáme na kostičky. Sýr na nastrouháme najemno

  2. Tuňáka promícháme s pomazánkovým krémem (máslem), přidáme vrchovatou lžíci kremžské hořčice, uvedené množství feferonek v soli, čerstvě nadrcený pepř a nakonec vmícháme cibuli a strouhaný sýr

  3. Pikantní tuňákovou pomazánku necháme před podáváním vychladit a proležet, pak pomazánku mažeme na tmavé i světlé pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!