Pikantní tvarožina recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- náplň 2 lžičky sůl 250 g měkký tvaroh 1 lžička černý pepř mletý 1 dl stolní olej 1 konzerva uzené šproty 0 ks střední cibule nahrubo 0 svazků nasekaná pažitka čerstvá na potření 1 ks bílá veka
Postup Pikantní tvarožina recept
Postup přípravy receptu
-
Do mísy dáme 250 g měkého tvarohu, krabičku uzených šprotů i s nálevem, nahrubo pokrájenou půlku cibule, 2 lžičky sole, 1 lžičku pepře, 1 dcl oleje a 1/2 svazku (hodně) nasekané pažitky.
Vše poté dokonale najemno rozmixujeme. Docílíme nazelenalé pasty pikantní česneko-tvarohové chuti.
Pomazánka je po umixování řídká a je potřeba ji vychladit v chladničce než ji budeme podávat třeba na vece.
Celý trik s pikanní chutí je v rozmixované pažitce a její chuti.