Pikantní zelenina recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 díl celer
1 díl mrkev
feferonky
1 Deko
32 ks umělé sladidlo
1 díl kořenová petržel

Postup přípravy receptu

  1. Očištěnou mrkev,celer a petržel si nakrájíme na nudličky

  2. Omyté feferonky propíchneme jehlou a smícháme je s nakrájenou zeleninou

  3. Pak si dle návodu na sáčku uvaříme nálev Deko. Přidáme do něho 32 sacharinů

  4. Zeleninu si nandáme do vymytých skleniček, zalijeme ji uvařeným nálevem a skleničky zavíčkujeme. Sterilizujeme 20 minut

  5. Tuto zeleninu můžeme použít jako pikantní přílohu k hotovému jídlu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!