Plněná veganská tortilla recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 lžíce rajčatový protlak
1/2 ks kapie
4 ks tortilla
olivový olej
1 špetka provensálské koření
1 špetka chilli vločky
60 ml sojanéza
100 g tofu s chilli

Postup přípravy receptu

  1. Tofu s příchutí chilli nakrájíme na plátky. Červenou kapii omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Obojí společně orestujeme na troše olivového oleje

  2. Omáčku si připravíme ze sojanézy, rajského protlaku a bylinek (provensálské koření, chilli vločky)

  3. Tortilly necháme prohřát na pánvi z obou stran. Horkou tortillu z části potřeme omáčkou, přidáme tofu s kapií, přehneme na půlku a znovu na půlku. Vznikne nám trojúhelníček

  4. Plněnou veganskou tortillu ihned podáváme jako veganský hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!