Plnění tatranští pstruzi recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 10 dkg máslo 20 dkg cibule 4 ks pstruh 20 dkg žampiony 2 snítky sekaná petrželka 40 dkg anglická slanina citronová šťáva
Postup Plnění tatranští pstruzi recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Pstruhy omyjeme a osušíme. Osolíme je, opepříme a bříška naplníme cibulí a žampiony.
Pstruhy pokapeme citronovou šťávou, poklademe máslem a posypeme petrželkou. Celé ryby zabalíme do slabých plátků anglické slaniny, dáme do alobalu, dobře uzavřeme a pečeme na grilu nebo v troubě doměkka. Do alobalu můžeme přidat napůl uvařené brambory a spolu s rybou péci.
Plněné tatranské pstruhy podáváme ihned.