Plnění tatranští pstruzi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
10 dkg máslo
20 dkg cibule
4 ks pstruh
20 dkg žampiony
2 snítky sekaná petrželka
40 dkg anglická slanina
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Pstruhy omyjeme a osušíme. Osolíme je, opepříme a bříška naplníme cibulí a žampiony.

  2. Pstruhy pokapeme citronovou šťávou, poklademe máslem a posypeme petrželkou. Celé ryby zabalíme do slabých plátků anglické slaniny, dáme do alobalu, dobře uzavřeme a pečeme na grilu nebo v troubě doměkka. Do alobalu můžeme přidat napůl uvařené brambory a spolu s rybou péci.

  3. Plněné tatranské pstruhy podáváme ihned.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!