Plněný bramborák recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
1 ks vejce
- - brambory
- - majoránka
- - pórek
- - mouka hladká
- - bazalka
- - pepř mletý
1 balíček niva
- - prsa kuřecí

Postup přípravy receptu

  1. Nastrouháme brambory jako při normální přípravě bramboráku, přidáme 1 vajíčko, majoránku, sůl, pepř a hladkou mouku, připravíme těsto. Kuřecí prsíčka naložíme na hodinu do oleje v kterém rozmícháme pórek a bazalku, dle chuti můžeme trochu okořenit. Ve skleněné misce rozehřejeme nivu. Můžeme si pomoci trochou mléka nebo smetany. Pak na pánev dáme jednu vrstvu bramboráku na kterou vložíme plátek kuřecího masa, překryjeme druhou vrstvou bramboráku a obracíme jako při přípravě normálního bramboráku. Dáme na talíř a zalijeme rozpuštěnou nivou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!