Plzeňské tajemství recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
2 lžíce solamyl
1 ks cibule
1 lžička hořčice
1 lžíce kečup
1 lžička grilovací koření
0.5 kg kuřecí prsa
1 lžička mletá sladká paprika
podle potřeby
2 lžíce olej
podle chuti
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na malé kostičky, cibuli na hodně jemno, přidáme vejce, kečup, hořčici, solamyl, koření a vše smícháme. Necháme odležet v lednici, nejlépe přes noc.

  2. Ze směsi klademe na pánev do rozpáleného oleje placičky a smažíme po obou stranách dozlatova.

  3. Plzeňské tajemství v podobě placiček výborně chutná s bramborovou kaší nebo jen s chlebem. Jsou dobré i studené.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!