Polévka veverka recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

sůl
petrželka
1 ks rajče
1 ks pórek
1 ks mrkev
1 ks kapusta
květák
celý pepř
hovězí maso veverka
vepřové vnitřnosti

Postup přípravy receptu

  1. Do studené vody dáme hovězí maso a vepřové vnitřnosti, vodu osolíme, přidáme pár kuliček celého pepře a necháme zavařit. Z povrchu odstraníme pěnu a polévku necháme alespoň hodinku vařit

  2. Po hodině přidáme do polévky kousek kapusty, rajče, pórek, mrkev a pár růžiček květáku. Vaříme ještě tak půl hodiny. Poté všechny velké kusy masa a zeleniny vyndáme a překrájíme na kousky

  3. Polévku veverka přelijeme do servírovací mísy, vrátíme do ní nakrájené maso a zeleninu a ozdobíme nasekanou petrželkou

  4. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!