Polévka veverka recept
Apetit Recepty polévkySuroviny na recept
- sůl petrželka 1 ks rajče 1 ks pórek 1 ks mrkev 1 ks kapusta květák celý pepř hovězí maso veverka vepřové vnitřnosti
Postup Polévka veverka
Postup přípravy receptu
-
Do studené vody dáme hovězí maso a vepřové vnitřnosti, vodu osolíme, přidáme pár kuliček celého pepře a necháme zavařit. Z povrchu odstraníme pěnu a polévku necháme alespoň hodinku vařit
Po hodině přidáme do polévky kousek kapusty, rajče, pórek, mrkev a pár růžiček květáku. Vaříme ještě tak půl hodiny. Poté všechny velké kusy masa a zeleniny vyndáme a překrájíme na kousky
Polévku veverka přelijeme do servírovací mísy, vrátíme do ní nakrájené maso a zeleninu a ozdobíme nasekanou petrželkou
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!