Polévka z kachních drobů recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

petrželka
pažitka
1 ks cibule (velká)
20 dkg kachní droby
15 dkg maďarská zeleninová směs
10 dkg polévkové drobení
2 ks drůbeží bujon

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Kachní droby omyjeme, vložíme do vroucí osolené vody spolu s bujonovou kostkou a cibulí. Na mírném ohni vše vaříme do změknutí

  2. Polévkové drobení si uvaříme samostatně. Hotové je scedíme

  3. Vývar přecedíme, přidáme mraženou maďarskou zeleninovou směs (hrášek, kukuřice a paprika) a ještě asi 5 minut povaříme

  4. Nakonec vmícháme uvařené polévkové drobení a nasekanou pažitku s petrželkou a polévku podle chuti osolíme a opepříme

  5. Podáváme ji horkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!