Polévka z kachních drobů recept
Apetit Recepty polévkySuroviny na recept
- petrželka pažitka 1 ks cibule (velká) 20 dkg kachní droby 15 dkg maďarská zeleninová směs 10 dkg polévkové drobení 2 ks drůbeží bujon
Postup Polévka z kachních drobů
Postup přípravy receptu
-
Cibuli očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Kachní droby omyjeme, vložíme do vroucí osolené vody spolu s bujonovou kostkou a cibulí. Na mírném ohni vše vaříme do změknutí
Polévkové drobení si uvaříme samostatně. Hotové je scedíme
Vývar přecedíme, přidáme mraženou maďarskou zeleninovou směs (hrášek, kukuřice a paprika) a ještě asi 5 minut povaříme
Nakonec vmícháme uvařené polévkové drobení a nasekanou pažitku s petrželkou a polévku podle chuti osolíme a opepříme
Podáváme ji horkou.