Pomazánka z uzenáčů recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.3 ks cibule
50 g majonéza
2 ks vejce natvrdo
1 ks sladkokyselá okurka
1 ks paprika sterilovaná v oleji
1 ks velký uzenáč
podle chuti
sůl
hořčice
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Rybu vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci uvařenými natvrdo, oloupanou cibulí a odkapanou paprikou pomeleme. Uzenáče můžeme nahradit i uzenou makrelou.

  2. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Všechno důkladně promícháme. Čertovu pomazánku z uzenáčů necháme odležet.

  3. Pomazánka z uzenáčů je dobrá s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!