Příloha z čerstvého špenátu recept

Apetit Recepty přílohy

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
1 lžička olivový olej
1 - 2 ks jarní cibulka
2 - 3 hrstě čerstvý špenát

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvý špenát důkladně omyjeme a necháme okapat. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na drobno. Česnek sloupneme a nakrájíme na plátky

  2. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibulku. Pak přisypeme špenát, necháme zatáhnout, osolíme, podlijeme trochou vody a krátce podusíme. Nakonec přidáme česnek, znovu prohřejeme a odstavíme

  3. Přílohu z čerstvého špenátu podáváme k libovolným pokrmům.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!