Rafaelo ze sušeného mléka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
250 g máslo
150 g cukr moučka
250 g sušené mléko
1 balíček vanilkový cukr
120 g strouhaný kokos
náplň
mandle

Postup přípravy receptu

  1. V misce necháme máslo změknout na pokojovou teplotu, aby se s ním dobře pracovalo. Do misky k máslu přidáme cukr moučka, vanilkový cukr, strouhaný kokos, sušené mléko a vypracujeme těsto.

  2. Mandle necháme vařit ve vodě asi 5 - 7 minut, aby změkly. Poté mandle oloupeme. Z připraveného těsta si uděláme kuličky a do každé vložíme uvařenou mandli.

  3. Rafaelo ze sušeného mléka podáváme dobře vychlazené. Je to velmi jemné cukroví vhodné k mlsání.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!