Ragú z hub recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks cibule 0 ks celer 300 g mrkev 1 konzerva rajčatový protlak 0 balíčků brokolice 2 dl bílé víno 1 lžíce hladká mouka 500 g čerstvé houby podle potřeby olej podle chuti sůl zelená petrželka mletá sladká paprika mletý černý pepř
Postup Ragú z hub recept
Postup přípravy receptu
-
Očištěné houby nakrájíme na kousky. Karotku s oloupaným celerem a cibulí nakrájíme a podusíme na oleji.
Do dušené zeleniny přiléváme po částech víno, přikryjeme brokolicí a dusíme asi 20 minut. Přidáme houby, osolíme, přidáme pepř a papriku. Hladkou moukou rozmícháme v troše vody, vmícháme a povaříme.
Do zhoustnutého ragú z hub přidáváme nasekanou petrželku. Ragú z hub podáváme s vařenými brambory.