Restovaný pstruh na másle recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
50 g máslo
1 ks citron
1 ks pstruh
slunečnicový olej
hladká mouka
mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme citronem, osolíme a necháme maso chvíli odležet

  2. V hladké mouce rozmícháme mletou sladkou papriku a špetku pálivé papriky. Do pstruha vložíme plátek másla a obalíme ho v okořeněné hladké mouce

  3. Na pánvi rozehřejeme máslo s trochou oleje a pstruha z obou stran opečeme. Maso můžeme i grilovat na venkovním grilu či v troubě

  4. Nejlepší přílohou jsou opečené brambory, zeleninový salát či čerstvá bageta.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!