Jemná vajíčková pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
4 ks vejce
1 snítka tymián
2 lžičky hořčice
2 ks jarní cibulka
80 g tvrdý sýr
čerstvě mletý pepř
200 g Tvarohový fitness krém

Postup přípravy receptu

  1. Vejce vložíme do studené osolené vody, uvedeme k varu a uvaříme natvrdo (8 - 10 minut). Tvrdý sýr (například gouda) nastrouháme na jemném struhadle. Jarní cibulku nasekáme najemno

  2. Uvařená vejce zchladíme pod proudem studené vody, oloupeme, rozpůlíme a bílky posekáme najemno. V míse rozmačkáme vidličkou uvařené žloutky, přidáme jemně nastrouhaný sýr, vmícháme Tvarohový fitness krém, ostřejší hořčici, jemně nasekanou cibulku, bílky a podle chuti osolíme a okořeníme pepřem a tymiánem

  3. Jemnou vajíčkovou pomazánku podáváme na čerstvém chlebu s řeřichou

  4. Partnerem receptu je Tvarohový fitness krém

  5. var _gde_nkftckpjyd = new Image(1,1)

  6. },{"@type": "HowToStep

  7. _gde_nkftckpjyd.src='http://cz.hit.gemius.pl/redot.gif?l=8/tstamp='+(new Date()).getTime()+'/id=0sWVfeNZSYAVTX1GhKrL0ma0DoxNEgNEH.x5vJcdjDX.X7/stparam=nkftckpjyd/fastid=hmfoybumyauvicddsonlivpfsilv

  8. },{"@type": "HowToStep

  9. //-->


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!