Jemná vajíčková pomazánka recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- sůl 4 ks vejce 1 snítka tymián 2 lžičky hořčice 2 ks jarní cibulka 80 g tvrdý sýr čerstvě mletý pepř 200 g Tvarohový fitness krém
Postup Jemná vajíčková pomazánka
Postup přípravy receptu
-
Vejce vložíme do studené osolené vody, uvedeme k varu a uvaříme natvrdo (8 - 10 minut). Tvrdý sýr (například gouda) nastrouháme na jemném struhadle. Jarní cibulku nasekáme najemno
Uvařená vejce zchladíme pod proudem studené vody, oloupeme, rozpůlíme a bílky posekáme najemno. V míse rozmačkáme vidličkou uvařené žloutky, přidáme jemně nastrouhaný sýr, vmícháme Tvarohový fitness krém, ostřejší hořčici, jemně nasekanou cibulku, bílky a podle chuti osolíme a okořeníme pepřem a tymiánem
Jemnou vajíčkovou pomazánku podáváme na čerstvém chlebu s řeřichou
Partnerem receptu je Tvarohový fitness krém
var _gde_nkftckpjyd = new Image(1,1)
},{"@type": "HowToStep
_gde_nkftckpjyd.src='http://cz.hit.gemius.pl/redot.gif?l=8/tstamp='+(new Date()).getTime()+'/id=0sWVfeNZSYAVTX1GhKrL0ma0DoxNEgNEH.x5vJcdjDX.X7/stparam=nkftckpjyd/fastid=hmfoybumyauvicddsonlivpfsilv
},{"@type": "HowToStep
//-->