Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cuketa 1 ks pórek 200 g rýže 300 g kuřecí maso 1 kostka zeleninový bujón 250 g mražená kukuřice podle potřeby olej podle chuti sůl tvrdý sýr mletý černý pepř sušená bazalka
Postup Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí recept
Postup přípravy receptu
-
Nejdříve si uvaříme rýži s jednou kostkou zeleninového bujónu.
Pórek si nakrájíme na jemno, cuketu na kostičky a kuřecí maso na menší kousky.
Na pánvi na oleji zprudka opečeme osolené maso, nechám zatáhnout a cca po 5 minutách ho vyndáme na talíř.
Ve výpeku osmažíme pórek, pak k němu přidáme cuketu a kukuřici. Okořeníme sušenou bazalkou a osolíme, chvilku podusíme, pak přidáme maso a rýži a necháme ještě chvíli dusit.
Rizoto s kuřecím masem, cuketou a kukuřicí můžeme takto podávat a na talíři ještě posypat strouhanám sýrem.