Rybí kuličky s restovanou zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 špetka bazalka
20 g niva
1 špetka oregano
2 ks filé z pangasiuse
příloha
200 g brambory
salát
1 hrst pórek
1 ks mrkev
1 hrst houby
0.5 plechovky sterilovaná kukuřice

Postup přípravy receptu

  1. Filety nakrájíme nadrobno, promícháme s bazalkou, oreganem a nivou. Z alobalu vytvarujeme košíčky a do nich vložíme rybí směs. Necháme zapéci v troubě.

  2. Brambory si po oloupání uvaříme jak je libo. Můžeme je nakrájet na plátky, kostičky nebo čtvrtky.

  3. Zeleninu nakrájíme nadrobno a půl konzervy kukuřice s vodní lázní vsypeme na pánev či do hrnce. Přidáme pórek a zbytek zeleniny, restujeme do změknutí pórku. Doporučuji slabší oheň.

  4. Rybí kuličky servírujeme na talíř společně s restovanou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!