Rychlé špekáčky na černém pivu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
cibule
špekáčky
kečup
černé pivo

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na tenké proužky a uložíme na dno pečící nádoby. Kdo má rád cibuli hodně rozpečenou, nakrájí ji na čtverečky. Špekáčky rozkrájíme na ježka a položíme na cibuli. Pokapeme kečupem - jemným nebo ostrým, jak má kdo rád.

  2. Nakonec špekáčky zalijeme do poloviny černým pivem. Špekáčky vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zakryté nebo odkryté. Je to vcelku jedno. Pečeme je tak dlouho, až se špekáčky otevřou a opečou.

  3. Rychlé pekáčky na černém pivu podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!