Rychlý tatarák z párků recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

česnek
sůl
2 ks žloutek
1 ks cibule
0,5 dl kečup
2 lžíce plnotučná hořčice
2 lžíce sójová omáčka
olej na smažení
1 lžička mletá sladká paprika
mletý černý pepř
4 plátky starší chléb
4 ks jemné párky

Postup přípravy receptu

  1. Párky jemně rozmixujeme. Párky jsou nejlepší neuzené drůbeží a mohou být uvařené, ale nemusí. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno

  2. K rozmixovaným párkům přidáme cibuli, hořčici, sójovou omáčku, kečup, koření, mletou maďarskou papriku a žloutky. Náročnější mohou ještě přidat třeba olivy nebo kapary. Tatarák pořádně promícháme, podle chuti dosolíme a necháme 10 minut odpočinout. Mezitím si na oleji opečeme topinky a potřeme je česnekem

  3. Rychlý tatarák z párků namažeme na rozpálené topinky a okamžitě podáváme. Pokud se pokrm správně okoření, chutná k nerozeznání od pravého tataráku a stojí pár haléřů.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!