Rychlý tatarák z párků recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- česnek sůl 2 ks žloutek 1 ks cibule 0,5 dl kečup 2 lžíce plnotučná hořčice 2 lžíce sójová omáčka olej na smažení 1 lžička mletá sladká paprika mletý černý pepř 4 plátky starší chléb 4 ks jemné párky
Postup Rychlý tatarák z párků
Postup přípravy receptu
-
Párky jemně rozmixujeme. Párky jsou nejlepší neuzené drůbeží a mohou být uvařené, ale nemusí. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno
K rozmixovaným párkům přidáme cibuli, hořčici, sójovou omáčku, kečup, koření, mletou maďarskou papriku a žloutky. Náročnější mohou ještě přidat třeba olivy nebo kapary. Tatarák pořádně promícháme, podle chuti dosolíme a necháme 10 minut odpočinout. Mezitím si na oleji opečeme topinky a potřeme je česnekem
Rychlý tatarák z párků namažeme na rozpálené topinky a okamžitě podáváme. Pokud se pokrm správně okoření, chutná k nerozeznání od pravého tataráku a stojí pár haléřů.