Salát Rumcajs recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžičky cukr 2 lžičky olej sůl 2 ks cibule 2 lžíce majonéza 2 lžičky plnotučná hořčice 1 lžička sójová omáčka 4 ks sterilované okurky 1 lžička worcestrová omáčka mletý černý pepř 20 dkg měkký salám
Postup Salát Rumcajs recept
Postup přípravy receptu
-
Nachystáme si dresink. V malém hrnci smícháme olej, cukr, hořčici, sójovou omáčku a worcesterskou omáčku. Na mírném ohni mícháme a svaříme ingredience v dresink. Nesmí přijít k varu! Necháme jej vychladnout.
Pak si nakrájíme salám a okurku na kostičky a cibuli na půl kolečka či také na kostičky, záleží na vás. Vše dáme do misky a přidáme zchladlý dresink a 2 lžíce majonézy. Nakonec salát Rumcajs dochutíme solí a pepřem.
Salát Rumcajs podáváme s čerstvým pečivem. Ještě lepší je uleželý z druhého dne.