Salát z čerstvé ryby recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 200 ml ocet 100 g majonéza voda 3 ks bobkový list 5 ks nové koření 5 ks černý pepř 100 g tatarská omáčka 1 sklenka sterilovaná zelenina 1 ks čerstvá sladkovodní ryba 2 ks cibule na půlkolečka
Postup Salát z čerstvé ryby
Postup přípravy receptu
-
Vykuchanou, očištěnou a dobře omytou středně velkou rybu, případně několik menších ryb povaříme v octové vodě s kořením a cibulí do měkka
Po vychladnutí rybu vykostíme, pokrájíme a přidáme majonézu a tatarskou omáčku. Skleničku jakékoliv sterilované zeleniny scedíme a překrájíme, přidáme do salátu, promícháme a podle chuti dokyselíme a přisolíme
Salát z čerstvé ryby podáváme podle chuti s různým pečivem.