Salát z kvašeného zelí a zeleniny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 balíček mražená zelenina
1 balíček kvašené zelí
podle potřeby
olej
podle chuti
bylinková sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kvašené zelí propláchneme ve vodě, aby nebylo moc kyselé.

  2. Cibuli oloupeme a nakrájenou na drobné kostičky ji osmažíme na trochu vetší pánvi. Přidáme mraženou zeleninu a spolu s cibulí ji chvilku smažíme. Pak přidáme kvašené zelí, jen ho trochu zamícháme se zeleninou. Stačí prohřívat už jen 2 minuty.

  3. Salát z kvašeného zelí a zeleniny dáme do mísy, posypeme bylinkovou solí a promícháme. Podáváme buď jako salát nebo jako přílohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!