Slepice po srbsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
2 ks rajčata
1 ks cibule
- - sádlo
- - mouka hladká
- - pepř mletý
1 ks slepice
20 g protlak rajčatový
100 g papriky červené

Postup přípravy receptu

  1. Slepici naporcujeme, osolíme, opepříme. Na sádle podusíme cibuli na plátky, přidáme slepici a opečeme ji z obou stran. Přidáme protlak, mírně zalijeme vodou, potom slepici vložíme do trouby a pod poklicí dusíme doměkka. Po hodině porce vyjmeme, přidáme pokrájené papriky a rajčata a teplou vodu, vše rozmícháme, vložíme zpět slepici a dusíme pod poklicí. Podáváme s brambory nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!