Steak z tuňáka se smetanovým rizotem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
1 ks cibule
1 dl smetana
1 snítka rozmarýn
600 g rýže
600 g tuňák
1 lžíce parmezán
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na ozdobu
200 g jahody

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme si rýži, postupujeme podle návodu na obalu.

  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji ji orestujeme dozlatova. Přidáme vařenou rýži, nastrouhaný parmazán a zalijeme smetanou. Necháme povařit, až má rizoto tu správnou konzistenci.

  3. Tuňáka protkneme snítkou rozmarýnu, osolíme, opepříme a opečeme.

  4. Tuňáka dáme na talíř, přidáme smetanové rizoto a na ozdobu použijeme omyté a nakrájené jahody.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!