Steak z tuňáka se smetanovým rizotem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžíce olej 1 ks cibule 1 dl smetana 1 snítka rozmarýn 600 g rýže 600 g tuňák 1 lžíce parmezán podle chuti sůl mletý černý pepř na ozdobu 200 g jahody
Postup Steak z tuňáka se smetanovým rizotem recept
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme si rýži, postupujeme podle návodu na obalu.
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji ji orestujeme dozlatova. Přidáme vařenou rýži, nastrouhaný parmazán a zalijeme smetanou. Necháme povařit, až má rizoto tu správnou konzistenci.
Tuňáka protkneme snítkou rozmarýnu, osolíme, opepříme a opečeme.
Tuňáka dáme na talíř, přidáme smetanové rizoto a na ozdobu použijeme omyté a nakrájené jahody.