Tagliatelle s ragú z divočáka recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
máslo
1 ks cibule
1 ks mrkev
rajčatový protlak
bobkový list
olivový olej
červené víno
1 ks řapíkatý celer
mletý černý pepř
těstoviny tagliatelle
400 g kančí maso

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev, řapíkatý celer, tři stroužky česneku a cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme v hrnci na olivovém oleji dozlatova. Pak směs rozmixujeme. Do hrnce nalijeme olivový olej a orestujeme namleté kančí maso. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem

  2. Ze začátku bude maso pouštět trochu vody, ta se po chvilce odpaří. K masu přidáme rozmixovanou zeleninu a lžíci protlaku. Zalijeme sklenkou červeného vína a necháme vařit alespoň hodinu a půl

  3. Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny tagliatelle. Do pánvičky dáme prohřát ragú, přimícháme pastu a zjemníme kouskem másla

  4. Tagliatelle s ragú z divočáka naservírujeme do hlubokého talíře a zakápneme olivovým olejem

  5. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!