Tagliatelle s ragú z divočáka recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 3 stroužky česnek sůl máslo 1 ks cibule 1 ks mrkev rajčatový protlak bobkový list olivový olej červené víno 1 ks řapíkatý celer mletý černý pepř těstoviny tagliatelle 400 g kančí maso
Postup Tagliatelle s ragú z divočáka
Postup přípravy receptu
-
Mrkev, řapíkatý celer, tři stroužky česneku a cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme v hrnci na olivovém oleji dozlatova. Pak směs rozmixujeme. Do hrnce nalijeme olivový olej a orestujeme namleté kančí maso. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem
Ze začátku bude maso pouštět trochu vody, ta se po chvilce odpaří. K masu přidáme rozmixovanou zeleninu a lžíci protlaku. Zalijeme sklenkou červeného vína a necháme vařit alespoň hodinu a půl
Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny tagliatelle. Do pánvičky dáme prohřát ragú, přimícháme pastu a zjemníme kouskem másla
Tagliatelle s ragú z divočáka naservírujeme do hlubokého talíře a zakápneme olivovým olejem
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!