Terčin guláš recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2-3 stroužky česnek 4 lžíce olej 2-3 ks cibule vegeta 1 sklenice sterilované lečo 500 g krůtí prsa podle chuti sůl mletý pepř mletá sladká paprika mletá pálivá paprika na ozdobu tatarská omáčka petrželka kudrnka
Postup Terčin guláš recept
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zpěníme cibuli pokrájenou na tenká půl kolečka. Přidáme na nudličky nakrájené maso a za stálého míchání vše asi 5 minut opékáme. Pak přidáme mletou papriku, krátce osmahneme a přidáme lečo, rozetřený česnek se solí, worcesterskou omáčku. Ochutíme vegetou.
Terčin guláš dusíme, až změkne maso. Podle potřeby guláš podléváme vodou.
Hotový Terčin guláš rozdělíme na talíře. Do středu dáme lžíci tatarky, ozdobíme snítkou kudrnky a obložíme bramborovými hranolky. Terčin guláš ihned podáváme.