Těstovinový salát s kuřecím masem a broskvemi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
200 g gorgonzola
2 lžíce olivový olej
mletý pepř
1 kelímek smetana ke šlehání
250 g kuřecí maso
2 lžíce červený vinný ocet
2 ks kompotované broskve
250 g fussili

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme, scedíme a propláchneme studenou vodou.

  2. Kuřecí prsa pokrájíme na nudličky a opečeme na pánvi. Stejně tak můžeme použít obrané maso z vařeného kuřete. Maso smícháme s olejem, octem a smetanou. Osolíme, opepříme a dále přidáme 4 nakrájené půlky broskví. Vše promícháme s těstovinami. Nakonec do salátu přimícháme na kostičky nakrájený sýr.

  3. Těstovinový salát s kuřecím masem a broskvemi necháme před podáváním odležet alespoň hodinu v lednici. Těstovinový salát s kuřecím masem a broskvemi můžeme doplnit čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!