Těstoviny alla boscaiola recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 svazek petrželka 1 ks cibule 400 g těstoviny 400 g hřiby 0.5 hrnku olivový olej 300 g třešňová rajčata 40 g černé olivy 120 g uzená slanina podle chuti sůl mletý pepř
Postup Těstoviny alla boscaiola recept
Postup přípravy receptu
-
Dáme vařit vodu na těstoviny. Hříbky očistíme a nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky. Rajčata s olivami na slabé plátky.
Na jedné pánvi dáme osmahnout tak na 4 minutky slaninku, na druhé pánvi dáme zezlátnout cibulku, do které přidáme hřiby. Slaninu přidáme k hotovým hříbkům. Vmícháme rajčata s olivami a 5 - 10 minut podusíme. Pokud je třeba, podlijeme vodou z těstovin.
Hotové těstoviny scedíme minutku před koncem, přidáme k hříbkové směsi a restujeme na pánvi dalších 5 minut. Nakonec přidáme čerstvou petrželku a posypeme parmazánem.
Těstoviny ala boscaiola ihned podáváme.