Tuňáková pomazánka s cibulí a petrželkou recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule majonéza 320 g tuňák v olivovém oleji 1 lžíce čerstvá petrželka mletá pálivá paprika
Postup Tuňáková pomazánka s cibulí a petrželkou
Postup přípravy receptu
-
Tuňáka z větší plechovky vybereme a obrácenou vidličkou rozmačkáme. Cibuli a petrželku nasekáme nadrobno
K rybičkám přidáme nasekanou cibuli, petrželku, mletou pálivou papriku a tolik majonézy (nejlépe domácí), abychom vymíchali hladkou pomazánku. Podle chuti přisolíme. Hotovou tuňákovou pomazánku necháme vychladit přikrytou transparentní folií
Tuňákovou pomazánku s cibulí a petrželkou natíráme na kousky pečiva a podáváme u aperitivu, piva či vína. Pochutnáme si na ní i k večeři.