Tuňáková pomazánka s cibulí a petrželkou recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
majonéza
320 g tuňák v olivovém oleji
1 lžíce čerstvá petrželka
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka z větší plechovky vybereme a obrácenou vidličkou rozmačkáme. Cibuli a petrželku nasekáme nadrobno

  2. K rybičkám přidáme nasekanou cibuli, petrželku, mletou pálivou papriku a tolik majonézy (nejlépe domácí), abychom vymíchali hladkou pomazánku. Podle chuti přisolíme. Hotovou tuňákovou pomazánku necháme vychladit přikrytou transparentní folií

  3. Tuňákovou pomazánku s cibulí a petrželkou natíráme na kousky pečiva a podáváme u aperitivu, piva či vína. Pochutnáme si na ní i k večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!