Tvarůžková pomazánka Delikates recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
1 ks vejce
7 dkg máslo
3 ks ředkvičky
0,33 ks kapie
mletý černý pepř
1 kelímek pomazánkové máslo
5 - 6 ks tvarůžky
1 kelímek žervé s pažitkou

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme, necháme vychladit a oloupeme. Kapii, ředkvičky, uvařené vejce a tvarůžky nasekáme nadrobno a česnek utřeme

  2. Do misky dáme změklé máslo, žervé, pomazánkové máslo a rozmixujeme. Přidáme nasekané ředkvičky, kapii, uvařené vejce, tvarůžky, utřený česnek, sůl, pepř a důkladně promícháme

  3. Tvarůžkovou pomazánku Delikates je nejlepší nechat uležet, ale to se u nás nedaří. Pomazánku podáváme na plátcích veky a jiném pečivu podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!