Vařená hovězí květová špička recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

máslo
100 g jablko
200 g mrkev
100 g petržel
300 g brokolice
160 g křen
mleté nové koření
mletý černý pepř
500 g květová špička

Postup přípravy receptu

  1. Do vařící osolené vody dáme spolu s kořením i mrkev, petržel, cibuli, svázanou květovou špičku a vaříme, dokud hovězí nezměkne.

  2. Připravíme si další nádobu s vařící vodou, v níž krátce spaříme brokolici. Pak vše vyjmeme.

  3. Vařenou hovězí květovou špičku servírujeme spolu se strouhanými jablky. Pro zjemnění chutě můžeme vařenou zeleninu promíchat s máslem. Při servírování porce poléváme vývarem z masa.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!