Vařené hovězí s rajčaty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
1 ks cibule
1 lžíce ostrý kečup
0.5 kg vařené hovězí maso
6 ks pevná rajčata
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
podle potřeby
vývar
na ozdobu
čerstvá bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Vařené hovězí maso z polévky nakrájíme na plátky a potřeme kečupem.

  2. Nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme oloupaná a na kolečka pokrájená rajčata a osolíme. Až se vydusí šťáva, přidáme pokrájené maso.

  3. Trochu opepříme a na rajčatech opečeme. Podle potřeby podlijeme vývarem, chvíli povaříme a dochutíme vegetou.

  4. Vařené hovězí s rajčaty podáváme s těstovinami a na talíři ozdobíme třeba lístky bazalky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!