Vepřová játra na čirůvkách recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
800 g vepřová játra
800 g čirůvky fialové
podle chuti
sůl
mletý kmín
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřová játra odblaníme, očistíme a omyjeme. Osušíme je a nakrájíme na kostky. Čirůvky očistíme, otřeme vlhkou utěrkou a nakrájíme na kostičky. Cibule oloupeme a nasekáme nadrobno.

  2. V pánvi rozpálíme olej. Vsypeme játra a necháme je ze všech stran osmahnout. Přidáme cibuli a houby a krátce osmahneme. Nakonec játra na čirůvkách okořeníme a osolíme podle chuti.

  3. Vepřová játra na čirůvkách podáváme s hranolky nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!