Vepřová roláda nadívaná špenátem recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 100 g slanina 5 kapek olej 1 špetka sůl 2 lžíce máslo 200 g špenát 1 špetka mletý pepř 1 hlávka cibule krájená nadrobno 1 stroužek česnek prolisovaný 600 g vepřové kotlety
Postup Vepřová roláda nadívaná špenátem
Postup přípravy receptu
-
Vepřové kotlety rozřežeme po délce a zlehka je musíme naklepat, posolit a okořenit
Z rozmrazeného špenátu slijeme vodu a orestujeme na másle s cibuli a slaninou, přidáme přelisovaný česnek
Připravenou špenátovou směsí potřeme plát masa, srolujeme a zabalíme do pomaštěného alobalu. Položíme na pekáč, podlijeme vodou a v rozehřátém troubě pečeme 20 minut
Hotový pokrm ozdobíme petrželovou natí.