Vepřová roláda nadívaná špenátem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

100 g slanina
5 kapek olej
1 špetka sůl
2 lžíce máslo
200 g špenát
1 špetka mletý pepř
1 hlávka cibule krájená nadrobno
1 stroužek česnek prolisovaný
600 g vepřové kotlety

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové kotlety rozřežeme po délce a zlehka je musíme naklepat, posolit a okořenit

  2. Z rozmrazeného špenátu slijeme vodu a orestujeme na másle s cibuli a slaninou, přidáme přelisovaný česnek

  3. Připravenou špenátovou směsí potřeme plát masa, srolujeme a zabalíme do pomaštěného alobalu. Položíme na pekáč, podlijeme vodou a v rozehřátém troubě pečeme 20 minut

  4. Hotový pokrm ozdobíme petrželovou natí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!